Ο Ken Livingstone, ο «κόκκινος Κεν» πρώην Δήμαρχος Λονδίνου: "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πίσω από την αποσταθεροποίηση στη Βενεζουέλα"!

Της Μαριάννας Τσήπα
Με μια σκληρή καταγγελία σε ραδιοφωνική του συνέντευξη που μεταφέρει κι η εφημερίδα "Mirror", ο «κόκκινος Κεν», πρώην Δήμαρχος Λονδίνου σπέρνει πανικό στις δημοσιογραφικές πόρνες και τους πολιτικούς της Ε.Ε. που συντάχθηκαν με τις ανακοινώσεις της Cia και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:
«Ο οικονομικός και πολιτικός πόλεμος που...
κτυπάει τη Βενεζουέλα προκλήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με τη βοήθεια τμημάτων της εσωτερικής αντιπολίτευσης... Έχουμε μια σκευωρία των ΜΜΕ που σε διεθνές επίπεδο πολιορκούν τη Βενεζουέλα. Ίσως ακόμη πιο μεγάλη από την επίθεση εναντίον του Ιράκ και του Σαντάμ Χουσεϊν...».

Και μεταξύ άλλων επισημαίνει ο Ken Livingstone:
«Θα ανακαλύψουμε πως αυτή η κρίση σχεδιάστηκε από το εξωτερικό, όπως συνέβη στη Βραζιλία το '64 και ακολούθως στην Αργεντινή και τη Χιλή...
Μέχρι το 1998, χρονιά άφιξης του Ούγκο Τσάβες, στη Βενεζουέλα κατείχαν τον εθνικό πλούτο της χώρας περίπου 200.000 οικογένειες...
Πιστεύω πως πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εξουσία τους, τον έλεγχο στις εισαγωγές κι εξαγωγές φαρμάκων και τροφίμων ώστε να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να ανατρέψουν το Μαδούρο...».
Το ηγετικό στέλεχος των Βρετανών Εργατικών ξεσκεπάζει έτσι και όλα τα φερέφωνα των ΗΠΑ στην Ευρώπη και στη δική μας περίπτωση ξεβραξκώνει στην κυριολεξία το Γιωργάκη Παπανδρέου: Εξοργίστηκε ο πατροκτόνος εθνικός ολετήρας & κλητήρας (πρώην υπάλληλος) των ΗΠΑ-ισραήλ, για την "κατάσταση στη Βενεζουέλα"... Άντε και γαμήσου πουλημένο τομάρι!

Σχόλια