Για το σοσιαλισμό σύντροφοι...

Blogger: Παρακολουθούμε την πορεία του Γ. Παπαντωνίου από την πρώτη στιγμή - όταν εμφανίσθηκε δίπλα στον Ανδρ. Παπανδρέου - το Γιάννος ήταν κάτι σαν σημα - όχι Γιάννης: "είμαι εδώ για να γράψω ιστορία", "έχω αποστολή να σας οδηγήσω και είμαι αποφασισμένος"... Από τα πράγματα φάνηκε ότι όντως ήταν αποφασισμένος να κάνει την μπάζα του. Η μόνη δικαιολογία που μπορεί να σταθεί είναι ότι ζαλίστηκε από τις μίζες που έβλεπε να ....ίπτανται με τροχονόμο τον ολίγιστο Σημίτη που ..απλώς είχε άλλα σημαντικά να κάνει... Χρειάσθηκαν κοντά 17 χρόνια για να αποκαλυφθεί το ποιόν του Γιάννου... 
Θα μας πάρει άλλα τόσα για να μάθουμε τον πακτωλό των πακέτων που μοιράσθηκαν για ξεπουληθεί μια χώρα από το 2010 και μετά... 
Yπομονή!!...
Μερικές προηγούμενες εγγραφές για τον εν λόγω ....κύριο για να μαθαίνουν οι νεώτεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι..
  1. Το «ριφιφί» των αιώνων ήταν «νόμιμο», ίσως και «ηθικό»!

  2. Ο Γιάννος (ή άλλως: Η επιστροφή του Γιάννου)

  3. Φύλλο και φτερό το Ιδρυμα ΚΕΠΠ του Γιάννου Παπαντωνίου.

  4. Ο Γιάννος...

  5. «Ο Σημίτης ήξερε για τις μίζες στα εξοπλιστικά»

  6. ΤΙ ΕΧΕΙ κατά νου ο Σημίτης...

  7. Φωνές από το το παρελθόν της ...ισχυρής Ελλάδας

    αντιγράφω από το fb. (4-6-2017)

    Ioanna Ypsilanti
    72.000 το χρόνο, δίνει για τις σπουδές του γιου του ο Γιάννος, σ΄ένα από τα ακριβότερα κολέγια της Ευρώπης, το Ελβετικό Κολέζ ντι Λεμάν. Μόνιμος κάτοικος Ελβετίας και ο μπαμπάς.
    70.000 το χρόνο, τα τελευταία δύο χρόνια, δίνει και ο Κούλης, για τις σπουδές της κόρης του, σε κολέγιο της Αμερικής. Δηλώνει εισόδημα 80.000 ευρώ, χωρίς να δηλώνει τα εισοδήματα της συζύγου, από "λάθος του λογιστή"!!!
    Ψυχικά όμως, όλοι αυτοί είναι μαζί σας και σας συμπονούν, όταν τα δικά σας παιδιά παγώνουν στα σχολεία και λιποθυμούν από πείνα, όταν δεν υπάρχουν καθηγητές στα σχολεία, λόγω "συμμαζέματος του Δημοσίου" και τα δικαστήρια καταδικάζουν σε κοινωνική εργασία, παιδιά, που διαμαρτύρονται, για τις ελλείψεις, καταστρέφοντας το μέλλον τους!
    Να τους ψηφίζετε, γιατί δεν τους φτάνουν!
  8. Konstantinos Vergos Ειναι σύμπτωση οτι εκείνοι ΑΚΡΙΒΩΣ που πιάστηκαν με το αρνι στην πλατη, πχ Παπαντωνίου Χαρδουβελης,είναι οι ίδιοι που κατεξοχήν ΕΚΘΕΙΑΣΤΗΚΑΝ από τα συστημικά ΜΜΕ και τους εγχώριους Ολιγαρχες ως εκμοντερνιστες, ευρωπαιστές, εκσυγχρονιστές κλπ; Τελικα η πτώχευση του κόσμου περνάει μέσα απο τη ρεμουλα , την αρπαχτη για όσους την προωθουν και τον εκθειασμο τους απο τα ΜΜΕ.

Σχόλια