Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Ενώ σχεδόν ο μισός ελληνικός λαός είναι υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, εντούτοις, ούτε ένας δημοσιογράφος σε τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.λ.π. δεν μιλάει ανοιχτά υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. Το αντίθετο μάλιστα. Κάνουν έντεχνη προπαγάνδα υπέρ του ευρώ.
  • Ποιος έχει δίκιο; Ο μισός λαός ή οι δημοσιογράφοι; Δύο τινά συμβαίνουν:
  • Ή ο μισός λαός, που είναι υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, δεν ξέρει τι του γίνεται ή οι μισθολογικά εξαρτώμενοι δημοσιογράφοι, εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους υπέρ του ευρώ. 
  • Δεν μπορεί δηλαδή να μην τυχαίνει έστω κάποιοι δημοσιογράφοι να είναι δημόσια υπέρ του εθνικού νομίσματος!!!
Και τι γίνεται με τον υπόλοιπο μισό λαό που είναι υπέρ του γερμανικού ευρώ; Είναι πολιτικά έξυπνος αυτός ο λαός ή είναι θύμα της προπαγάνδας των δημοσιογράφων;  
ΠΗΓΗ
blogger: Τα παραπάνω είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει ελεύθερη δημοσιογραφία - εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.  Η ολιγαρχία έχει τους πόρους στα χέρια της για να έχει ΜΜΕ  και τηλεόραση στην δούλεψή της. Αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση είναι μια  χυδαία προπαγάνδα υπέρ του ευρώ. Ακόμα και τώρα που το μαγαζί ΕΕ πάει για διάλυση, δεν αφήνουν να γίνει μια σοβαρή συζήτηση  για το εθνικό νόμισμα.  Αντίθετα με μεγάλη  ευκολία βρίσκουν βήμα διάφορα ανώνυμα ΔΙΚΤΥΑ που "επιστημονικότατα" καταργούν κάθε κουβέντα. 
Για να βγάλουμε  άκρη πρέπει από την αρχή τα ΜΜΕ  να αντιμετωπίζονται ως η φωνή της πέμπτης φάλαγγας της χώρας που θέλει τη χώρα υποτελή (και τους ίδιους στη θέση του κοτζαμπάση)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: