Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

“Ουγγρική συνταγή για την αντιμετώπιση των ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος"

Τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα μέτρα που λαμβάνονται από την ουγγρική κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις – ΜΚΟ, που δρουν κατά του συμφέροντος του κράτους και χρηματοδοτούνται από τα προπαγανδιστικά  ιδρύματα του πολυεκατομμυριούχου Τζόρτζ Σόρος.
Ένα από τα κύρια μέτρα είναι η καθιέρωση δηλώσεων στις ΜΚΟ που έχουν έσοδα πάνω από 16.500 ευρώ να αναφέρουν τις πηγές τους, παρουσιάζοντας με τον τρόπο αυτόν τα συμφέροντα που εξυπηρετούν.
Εφόσον έχουν χρηματοδότηση από το εξωτερικό πάνω από το 70% των εσόδων τους, η λειτουργία τους θα τίθεται υπό έλεγχο ή θα παύεται.
«Το μέτρο αποτελεί ένα στοιχείο νομοθετικής δέσμης μεταρρυθμίσεων, με στόχο να βγουν στο φως οι δραστηριότητες των οργανισμών που χρηματοδοτούνται  από τον κερδοσκόπο Τζορτζ Σόρος (George Soros)», γράφει το βουλγαρικό ‘monitor.bg’.

«Οι δράσεις των οργανώσεων του Σόρος στη χώρα εστιάστηκαν σε μια προσπάθεια ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης του πρωθυπουργού Βίκτορ Ουρμπάν, αφού ο ίδιος αρνήθηκε να υπηρετήσει τα συμφέροντα του δισεκατομμυριούχου κερδοσκόπου.

Νωρίτερα φέτος, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος στη χώρα (Fidesz), Σίλαρντ Νέμετ,  σχολίασε σκληρά τις δραστηριότητες των οργάνων του Σόρος και απείλησε ότι η Ομάδα Σόρος με τις ΜΚΟ του, θα εξαλειφθεί από την Ουγγαρία, αφού εξυπηρετεί  τους παγκόσμιους καπιταλιστές, οι οποίοι λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων του κράτους», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Πηγή:http://www.echedoros-a.gr/2017/03/blog-post_65.html
------------------- 
  • Blogger: 
  • Για να τελειώνουμε μια και καλή μ'αυτή τη φάμπρικα των ΜΚΟ. Τα σοβαρά κράτη, απαιτούν πλήρη έλεχγο και τις καταργούν, αφού κατά κανόνα είναι φωλεές πρακτόρων. Δεν χρειαζόταν να ...ολοκληρωθεί η δουλειά για να "αποκαλυφθεί" το αυτονόητο:
  • Frontex για τις ΜΚΟ που δρουν στην Λέσβο: «Στηρίζουν τα εγκληματικά δίκτυα των διακινητών και τους ισλαμιστές»
  • Στο ελλάντα κάποιοι διεθνιστές τάχα μου αριστεράτζες της ...ούτσας, βοηθούντων και των χρημάτων που έρεεαν από διάφορες βρήκαν ασφαλείς τρόπους να βγάλουν χρήματα και να φέρουν σε πέρας έργα πρακτόρευσης που είχαν αναλάβει. Όταν υπάρχει βούληση, υπάρχουν και απαντήσεις, όλα τα υπόλοιπα είναι παρέχουν απλά κάλυψη σε απατεώνες και αυτό λέγεται στα απλά ελληνικά: "συνέργεια" και ο συνεργός έχει τις ίδιες ευθύνες με τον ΜΚΑρχη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: