Διονύσης Χιόνης: "Θα δούμε στην Ε.Ε. πράγματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας"."Έρχεται η ώρα των ποινικών ευθυνών"

Σχόλιο ιστολογίου : Επειδή η χώρα μπορεί να "σκάσει" σε οποιαδήποτε στιγμή εντοπίζουμε και αναδεικνύουμε μεταστροφές απόψεων από ανθρώπους που μόνο αδαείς δεν είναι γύρω από την λειτουργία της οικονομίας και της ευρωζώνης. Παράλληλα με ανοιχτό έναν τηλεπαραθυρικό διάλογο σύγχυσης γύρω από το Grexit και την δραχμή χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και το σύστημα που μας έφτασε ως εδώ δεν έχει αγαθές προθέσεις για την ευημερία της κοινωνίας και της πατρίδας μας.

Διονύσης Χιόνης : Επιθετική Επαναδιαπραγμάτευση

Η χώρα είναι 7 χρόνια σε καθεστώς διαρκώς αξιολογήσεων, χωρίς όμως ποτέ όσα μας ζητούν οι εταίροι να μας οδηγούν στο ξέφωτο της ανάπτυξης. Η αξιολόγηση ακόμη κι αν κλείσει δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Η Ελλάδα τώρα που η ευρωζώνη είναι ευάλωτη σε ένα ντόμινο από οποιοδήποτε «ατύχημα», πρέπει να πάει σε μία επιθετική επαναδιαπραγμάτευση όλου του προβλήματος και όχι να δέχεται διαρκώς νέα μέτρα που βυθίζουν τη χώρα σε ατελείωτη ύφεση.
Αυτά είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Ράδιο984 και το Γιώργο Σαχίνη, ο καθηγητής οικονομικών Διονύσης Χιόνης Πηγή
Βλέπε επίσης σχετικά:

ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ - 09-02-2017

Υ.Γ1. Ακούγοντας τον κ. Χιόνη καταλαβαίνει κανείς την  κολοκαψούρα του Στουρνάρα για ολοκλήρωση της αξιολόγησης και άρα να σπρώξει την έκκρηξη μπροστά στον χρόνο. 

Υ.Γ2. Τολμάει ο "άθλιος" να αμφισβητήσει το PSI του Βενιζέλου! Δεν τον βλέπω για ψυχίατρο! 

Y.Γ. 3. FT για ελληνικό πρόβλημα: Τι θα έπρεπε να είχε γίνει το 2012 και γιατί δεν έγινε.

Σχόλια