Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

Για όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. Στην ουσία, η Ελλάδα είναι οιονεί εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα.
Ειδικότερα, σε ερώτηση δύο ξένων ευρωβουλευτών προς τον κ. Γιουνκέρ, για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, πρόεδρος της ΕΕ απάντησε ως εξής:
  • «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει για την Ελλάδα».
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα είναι τυπικά μόνο μέλος της ΕΕ χωρίς να υπάγεται πλέον στο ευρωπαϊκό δίκαιο και παράλληλα με καταργημένο defacto και το εσωτερικό της Σύνταγμα, δηλαδή με καταργημένο και το εσωτερικό της δίκαιο.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η νομιμοποίηση των Ελλήνων πολιτικών αυτή τη στιγμή είναι έωλη  και η μεταξύ τους θεατρική αντιπαράθεση είναι μόνο για αποκοίμιση του λαού προκειμένου να διατηρούν τις καρέκλες τους.
Πέτρος Χασάπης ΠΗΓΗ
--------------
Blogger: 
Ας μην κάνουμε τον ανήξερο. Όσοι ήθελαν ν' ακούσουν από το 2012 έχουν ειπωθεί με σαφήνεια. Όλη η χώρα γίνεται ΕΟΖ και οι εκάστοτε κυβερνήσεις αναλαμβάνουν να το περάσουν. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα υπάρχουν πένητες εργαζόμενοι και λιμοκτονούντες άνεργοι, "ανθωπινα απορρίμματα". Το όλο σχέδιο έχει την παράμετρο χρόνο τόσο καλά δουλεμένη, που έχουν υπολογίσει και την πτώση του προσδόκιμου της ζωής και άρα το κόστος σε ψωροσυντάξεις που θα τους κοστίσει η διατήρηση στην "ζωή" αυτού του μορφώματος που σιγά-σιγά θα χάνει μέρα με τη μέρα τα χαρακτηριστικά κρατικής οντότητας. Ακούστε τον Σ.Ρομπόλη στο 3ο λεπτό. Συμπερασματικά: Από την αρχή των μνημονίων γνωρίζανε - είχαν αποφασίσει - ότι δεν ισχύει κανένα ευρωπαϊκό κεκτημένο για τους έλληνες ιθαγενείς. Οι έλληνες ιθαγενείς μπήκανε στην πρέσα της "αναμόρφωσης", ώστε οι δανειστές να έχουν τον χρόνο και την άνεση να λεηλατούν την χώρα. Το θέμα είναι ότι βρήκαν - (έφτιαξαν) όλο το πολιτικό προσωπικό έτοιμο να υπηρετήσει αυτό το σχέδιο....
---------------------------------------------
blogger: Και πάλι για να μην παριστάνουν κάποιοι των ανήξερο του τι σήμαινε και τι σημαίνει η εφαρμογή των μνημονίων, ακούστε την παρακάτω εκπομπή. (Αν ανήκετε σ' εκείνους που αντέχουν αλήθειες).
..πήγαινε στο 4ο λεπτό... Η εγχώρια πολιτική σκηνή, πλήρως εξηρτημένη σε όλα τα επίπεδα, πλήρως εθελόδουλη,  και ικανοποιώντας μόνο τους προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς της, απλά υπηρέτησε και υπηρετεί αυτούς που έχουν τον μπεζαχτά, τους Γερμανούς... 
--------------------

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ DIW BERLIN


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: