700.000.000 ευρω διαχειρίστηκαν οι ΜΚΟ για τους «πρόσφυγες»... Ιδού το αποτέλεσμα!

Αγώνα επιβίωσης σε συνθήκες Σιβηρίας, με τις σκηνές τους θαμμένες στο χιόνι, δίνουν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες στο hotspot της Μόριας. 

10-01-2017  Μόρια Λέσβος. 700.000.000 ευρω τα λαμόγια των ΜΚΟ για αυτό το αίσχος....και για να παρακαλάνε μαζί με την κυβέρνηση Συριζανελ τους ξενοδόχους της Λέσβου να δώσουν δωμάτια για λίγες μέρες, σε οικογένειες «προσφύγων» με παιδάκια και υπερήλικες.
Το καλοκαίρι τους ξεσήκωναν και έκαιγαν τα λυόμενα. Τώρα «κλαίνε» γιατί δεν έχουν λυόμενα και ζητάνε να πάνε σε ξενοδοχείο.
«Έπρεπε να το ξέρουν ότι ο χειμώνας δεν περιμένει. Υπάρχουν διπλάσιοι άνθρωποι από αυτούς που μπορεί να φιλοξενήσει η δομή», τόνισε ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.                                                                                    
Αιχμές από την Κομισιόν
Το μπαλάκι των ευθυνών στις ελληνικές Αρχές πέταξε για ακόμη μία φορά η Κομισιόν για την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα υποδοχής προσφύγων. «Η ευθύνη ανήκει στις ελληνικές Αρχές», δήλωσε χθες η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν για το Προσφυγικό, Νατάσα Μπερτό, όταν ρωτήθηκε για τις εικόνες της Μόριας Λέσβου.

ΜΚΟ - SIEMENS - ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ- ΤΥΦΛΟΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κτλ κτλ κτλ και οι μάσες συνεχίζονται Πηγή
Blogger: Δες κι'αυτό:
  • ΠΟΥ ΠΗΓΕ μισό δις ευρώ για τους πρόσφυγες; 

    Να τελειώνει αυτό το παραμύθι με τις ΜΚΟ. Να παρέμβει ο εισαγγελέας και να βγουν στο φως όλοι οι εμπλεκόμενοι.(ο Μουζάλας ξέρει από ΜΚΟ...)

    Οι ΜΚΟ δεν είναι παρά το άλλο όνομα αληταράδων που κλέβουν το δημόσιο πλούτο. Με συγχωρείται αλλά προτιμώ να είμαι παλιακός: Θέλω ένα στοιβαρό κράτος που ξέρει τη κάνει, που ελέγχεται γι' αυτό που κάνει και φυσικά υπαλλήλους που λογοδοτούν μαζί με την διοίκηση προφανώς. Μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της δεν αφήνει τις ζωές φουκαράδων (μεταναστών ή μή) στα χέρια "φιλανθρώπων".  

    Αν η πολιτική ηγεσία δεν το κάνει είναι συνένοχη στο έγκλημα. Τόσο απλά!

Σχόλια