Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Η Μαρίν Λεπέν λέει όσα θα έπρεπε να λέει η αριστερά και κάθε προοδευτική πολιτική δύναμη...

 ...μια διαπίστωση από τους 3 τίτλους που δίνει η εφημερίδα, χωρίς να γνωρίζουμε το συνολικό περιεχόμενο της συνέντευξης.
Διαβάζουμε:
Η Μαρίν Λεπέν μιλά αποκλειστικά στην Εφημερίδα "Δημοκρατία":
► Σας δανείζουν χρήματα που δεν φτάνουν στην κοινωνία, αλλά στις γαλλικές και τις γερμανικές τράπεζες
► «Το ευρώ δεν είναι μόνο νόμισμα, αλλά εργαλείο εκβιασμού»
► «Σέβομαι τον Πούτιν και τον Τραμπ»
Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί, αριστερός ή δεξιός;
Αυτά δεν ήταν θέσεις που πάλευε η αριστερά πριν εξαγοραστεί από το 4ο Ράιχ;
Θα την αποκαλέσουμε "κλέφτρα" των...
ιδεών της αριστεράς, που όμως εγκατέλειψε;
Θα πει κάποιος... Μα είναι ακροδεξιά;
  • Γιατί η ιμπεριαλιστική αριστερά, ο σοσιαΛΗΣΤΗΣ Ολάντ πρώτος στη λίστα, ο "μαύρος προοδευτικός πρόεδρος", ο φονιάς Ομπάμπα που έκανε περισσότερους πολέμους, τους περισσότερους φόνους ακόμη κι από τον Μπους, είναι καλύτεροι;
  • Με τον "φόβο" της ακροδεξιάς θα προτιμήσει ο γαλλικός λαός το σφαγείο της αριστεράς και παραδοσιακής δεξιάς;
  • Η πείνα, η εξαθλίωση, η μετανάστευση των παιδιών μας στα σκλαβοπάζαρα των "ανεπτυγμένων", οι αυτοκτονίες, η διακοπή ρεύματος και νερού, οι συντάξεις πείνας, η ανεργία, τα "αριστερά" και δεξιά μνημόνια... νομίζουν ορισμένοι ότι θα σταθούν εμπόδια στους εξαθλιωμένους πολίτες;
Η ακροδεξιά είναι ένα ακόμη εργαλείο της παγκοσμιοποίησης, αν θέλετε του κεφαλαίου κι όταν μετά τη δεξιά, ενσωμάτωσαν και την "δικαιωματική αριστερά", δεν έχουν σε τίποτα να βάλουν τα συνθήματα της "αριστεράς" στα προγράμματα της ακροδεξιάς.
Νομίζετε πως δεν θα "εκσυγχρονίσουν" και τους γελοίους νεοναζί της χρυσης αυγής;
Τι κάνουμε;
Παίρνουμε τις ζωές μας και το μέλλον της πατρίδας στα "χέρια" μας!
Πηγή
Blogger: βλέπε επίσης εδώ
και στην ίδια συλλογιστική:  
  • Δεξιός και ο κ. Κόλμερ, αλλά όχι αδέξιος, αφού αρθρογραφεί υπέρ της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα και κάνει ένα βήμα παραπάνω: Ζητάει αποζημίωση για τη ζημιά που προκάλεσαν - προκαλούν τα μνημόνια! Αποζημίωση αντί Περικοπής Χρέους προτείνει ο Kώστας Κόλμερ (Μόνο για αντιευρωπαίο δεν μπορείτε να χαρακτηρίσετε τον κ. Κόλμερ, έναν άνθρωπο που επί χρόνια αρθρογραφούσε υπερ της ευρώπης από τις στήλες του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ)

    πηγή

 Παρουσίαση:
Η αποτυχημένη πολιτική μνημονίων συνεχίζεται για τρίτη φορά, με συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ, παράταση της Μεγάλης Υφέσεως και περαιτέρω αύξηση της ανεργίας. Η χώρα παραμένει αναξιόχρεος και εγκλωβισμένη στην ανακυκλωμένη στασιμότητα, η οποία αυξάνει το εξωτερικό χρέος. Νέο πρόβλημα συνιστά η αστάθεια του τραπεζικού συστήματος.
Αμφότερα, στασιμότητα και αχρηματία, αντιμετωπίζει η πρόταση εξόδου από το ευρώ, δια της εθνικοποιήσεως της Τραπέζης της Ελλάδος και της αναγκαστικής κυκλοφορίας της "νέας δραχμής" (fiat money). Με αναπροσαρμογή της ισοτιμίας και ορισμένες πρόνοιες το πιστωτικό σύστημα θα επαναλειτουργήσει, παρέχοντας χρήμα στην αγορά. Τα τρία τέταρτα της μεταβάσεως στο εθνικό νόμισμα έχουν ήδη συντελεστεί από τα "κάπιταλ κοντρόλ". Απομένει η δραχμοποίηση του εξωτερικού χρέους, που θα περικόψει τις φαινομενικές του διαστάσεις.
Την παρελθούσα επταετία οι ευρωδανειστές αναχρηματοδότησαν κατά 95% τις τράπεζες της ΕΕ -μην πτωχεύσουν- και μόνον κατά 5% την Ελλάδα, η οποία όμως απεδέχθη το 100% του νέου χρέους.
Εφέτος εισήλθαν στην Ελλάδα άνω των 100.000 λαθρομεταναστών, ενώ η λεόντειος συμφωνία Τουρκίας - ΕΕ είναι ετοιμόρροπος. Η απαλλαγή της χώρας μας από το οθνείο νόμισμα θα τους αποθαρρύνει να ελκύονται από το ευρώ και η ανάληψη της φυλάξεως των συνόρων υπό του εθνικού στρατού να τα διαβαίνουν.
Μια ακριβοδίκαιη δίκη της πολιτικής ηγεσίας -αναγκαία και για λόγους αξιοπιστίας και παραδειγματισμού- θα αποκαλύψει τους νέους δωσίλογους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μιας δολοφονίας μύριες έπονται…

Η Υπερδύναμη επιβάλλεται επειδή είναι σε θέση να «βλέπει» κάθε χώρα και περιοχή χωριστά και ταυτόχρονα να καταρτίζει συνολική στρατηγική για όλες τις χώρες και περιοχές, ανάλογα με την ιδιομορφία της κάθε περίπτωσης. Η Υπερδύναμη ενορχηστρώνει τις εξελίξεις σε ένα σύνολο που μόνο αυτή η ίδια γνωρίζει ότι είναι ενιαίο, αρμονικό για τα συμφέροντά της, ενώ οι «απ’ έξω» μπορεί να βλέπουν μόνο χάος και αντιφάσεις. Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε η Υπερδύναμη οδηγείται στην παρακμή. Το πιο χτυπητό παράδειγμα των ημερών μας είναι το χάος που δημιουργήθηκε στη Μ. Ανατολή. Οι αναλυτές, διεθνώς, άργησαν να καταλάβουν ότι το χάος, αρχικά στη Λιβύη και μετά στο Ιράκ, ήταν σχέδιο και όχι αποτέλεσμα ανικανότητας της Υπερδύναμης και τούτο παρά το γεγονός ότι η «πρόβα» της δημιουργίας ηθελημένου χάους με κατακερματισμό των υπαρχόντων κρατών είχε ήδη γίνει στη Γιουγκοσλαβία. Μέρος αυτού του σχεδίου είναι και η Ελλάδα, με όργανο τα Μνημόνια, δηλαδή την οικονομική εξουθένωση, αλλά όχι τον εδαφικό ακρωτηριασμό, τουλάχιστον προσώρας. Στο ίδιο ενιαίο στρατηγικό σχέδιο εντάσσεται και η Κύπρος και η Τουρκία. Η Ελλάδα να κρατηθεί χάμω χωρίς φωνή, η Κύπρος να χάσει κάθε ίχνος κρατικής οντότητας, η Τουρκία να μπει στη στρούγκα, στην ανάγκη να διαμελιστεί. (blogger: ----->Πώς στην περίπτωση της Ελλάδας τετραγωνίστηκε ο κύκλος 
Πρόκειται για προφητικό άρθρο του διεθνολόγου - σχωρεμένου πια - Ν.Σταύρου που δημοσιεύθηκε στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 12-ΜΑΙΟΥ-2010 )

Τα στοιχεία που δημοσιεύει η «Εφημερίδα των Συντακτών» προκαλούν σοκ:

Η «Εφ.Συν.» ανοίγει τον φάκελο ασφαλιστικό. Το 52% ζει από τη σύνταξη του παππού
Η «ΕΦ.ΣΥΝ.» ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Λένε ότι μια κοινωνία κρίνεται πρωτίστως από τον τρόπο που φέρεται στα παιδιά της.

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ EXTRA: MERRY CHRISTMASS