Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Το μυστικό της Σύρου! Πώς η Goldman Sachs βούλιαξε την Ελλάδα!

Μια συγκλονιστική ομολογία έκανε πριν από λίγες ημέρες ο αντιπρόεδρος της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ μιλώντας στην ιστοσελίδα του Καναλιού 4 της βρετανικής τηλεόρασης.
«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι δεν θα κάναμε σήμερα μια τέτοια συναλλαγή όπως εκείνη» αποκάλυψε (κατόπιν εορτής ασφαλώς) αναφερόμενος στο περίφημο swap που έγινε επί εποχής Σημίτη και ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την πορεία χρεοκοπίας της χώρας μας.

Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη...

Βlogger: 
Η αναφορά για το ποσό των:1.300 μυρίων ευρώ έγινε σε συνέντευξη εδώ: 
Κρατήστε την ευκολία με την οποία μιλάει για δισεκατομμύρια, λες και είναι στραγάλια! Ετσι χάθηκε η μπάλα. Βέβαια εξακολουθεί να υπερασπίζεται το PSI του, όταν δεν υπάρχει οικονομολόγος που να μην ισχυρίζεται  ότι υπήρξε η καταστροφή της χώρας, και φυσικά μεγάλη προσφορά στη σωτηρια των Γαλλικών - Γερμανικών τραπεζών, που ξεφόρτωσαν τα ελληνικά χαρτιά στα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία με εντολή Βενιζέλου. (πήγαινε  στην 1 ώρα για να ακούσεις μια απάντηση για την πετυχεσιά του Βενιζέλου με το PSI - να δείτε ποιον υπηρετεί ο Βενιζέλος..) 
(Διαβάστε επιτέλους το παραπάνω Link για να αποστομώνετε όποιον μ....κα μιλάει ακόμα για το PSI)
Μεταξύ μας: 
Αν είσασταν Γάλλος τραπεζίτης δεν θα αγαπούσατε ιδιαίτερα τον Βενιζέλο, δεν θα τον είχατε στην καρδιά σας! 
Αυτό όμως δεν φτάνει στον Βένι, θέλει να είναι και στη δικιά σας καρδιά, γι' αυτό επιμένει να σέρνει το (βαρύ) του σαρκίο ανά τη χώρα.  (Νάστε σίγουροι ότι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, καμία "στραβή" - απ'αυτές που ιστορία έχει δείξει - και οδηγηθεί στο ικρίωμα, γι' συτό και το άχγος του να είναι στη Βο(υ)λή, ώστε να έχει άμυνες...)

(Bloomberg: Το PSI έσωσε τις τράπεζες και όχι την Ελλάδα)

αλλά και εδώ τα λέει ο Μάσιμο Νταλέμα


Δώσαμε Βαγγέλη - δώσαμε! 
Φτάνει το σώσιμο! Μας έσωσες πολλάκις! (Ενώ όλως περιέργως βρεθήκαμε πιο βαθιά θαμένοι! Αυτό λοιπόν γίνεται (έγινε) όταν τα ...μαθηματικά του Βαγγέλη συναντούν την οικονομική σκέψη ενός ποιητή- συνταγματολόγου!