«Βάζει φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό η λίστα Μπόργιανς: 38 εκατ. ευρώ αναζητούν ως ιδιοκτήτη νυν πολιτικό αρχηγό

Πηγή
blogger: Ξανά τα ίδια! Το γνωστό παραμύθι των ληστών και ...επερχόμενης κάθαρσης. Παραμύθια μόνο για αφελείς. 
Mεταγεννέστερη εγγραφή: Να δούμε όλο το έργο, κατασχέσεις, φυλάκιση, στο ψητό και όχι μόνο ...κουβέντες...
Σας τα είπα και θα ξαναπώ τα ίδια.
Έγραφα την 28η -10-206, πριν λίγες μέρες.
Y.Γ.3. Η χώρα ήδη έχει παραδοθεί - προδοθεί με την συνέργεια των ντόπιων πολιτικών "κοτσαμπάσηδων", που νομίζουν ότι με τη συνεργασία τους εξασφάλισαν την ύπαρξή τους και τη βόλεψή τους...
  • Ένα μόνο στοιχείο φτάνει για να καταλάβετε τίνος τα συμφέροντα υπηρετούν με συνέπεια: Από την αρχή της κρίσης σε τακτά διαστήματα εμφανίζονται λίστες εμβασβατούχων Ελλήνων στην αλλοδαπή και στη συνέχεια ...σιωπή. Αν προσθέσετε την διαχείριση των υποθέσεων με τις πάμπολες εξωχώριες εταιρείες σχηματίζετε την εικόνα ενός πολιτικού συστήματος που μόνο σκοπό έχει να αποκρύψει τα κλοπιμαία μιας ολιγαρχίας.(βλέπε μια παλιά αλλά περιεκτική εγγραφή:"Δημοκρατία χρέους" που μετατράπηκε σε "αποικία χρέους".
-----------
Υπό το βάρος λοιπόν των εξελίξεων το συμπέρασμα είναι προφανές: "Όλες οι κυβερνήσεις από το 2010 και μέχρι σήμερα είχαν μόνο ένα σκοπό, την συγκάληψη των διαδρομών του χρήματος, την κάλυψη των ληστών (λιστών)! Είναι το σημείο στο οποίο δεν έχουν γίνει "λάθη".  
---------------

....Ο τέταρτος πρόεδρος την Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αυτός που παραδοσιακά θεωρείται ο πατέρας του Συντάγματος των ΗΠΑ, ο Τζέιμς Μάντισον, είχε κάνει στα 1787 την ακόλουθη δήλωση:
Κύριος σκοπός της κυβέρνησης είναι η προστασία της μειοψηφίας των πλουσίων από την πλειοψηφία”.
Είναι μια μεγάλη αλήθεια. Που ισχύει και στην χώρα μας...
------------------------------- 
ΥΓ. Θα αποτελεί ανέκδοτο του μέλλοντος, που εκτός από τους ιστορικούς θα ενδιαφέρει και τους ανατόμους ιατρούς πώς  ένας υπουργός καταφέρνει να κρατά  κρυμμένη στα απόκρυφα σημεία του ένα στικάκι μνήμης με μια λίστα! 
--------------

Πήγαινε στο 5ο λεπτό....
Mεταγεννέστερη προσθήκη. Άμα ξέρεις από λίστες....

Σχόλια