Αντί άλλων σχολίων για τον ανασχηματισμό...

Επαναφέρω σε πρώτη εμφάνιση μια προγεννέστερη εγγραφή για το φαινόμενο, "ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ" . Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 και με δεδομένο ότι αυτό το φαινόμενο αναβαθμίζεται, θεσμοθετείται, διαβάστε- θυμηθείτε.

Όταν η συνέπεια ...γράφει. 

Αφού στρογγυλοκάθισε στο τιμόνι του ΤΑΙΠΕΔ - ξέρετε αυτό που θα διέλυε  ο ΣΥΡΙΖΑ - είδε το φως το αληθινό. Πέρασε από την αντίληψη που είχε για το κράτος - η μόνη αλήθεια είναι ότι πάντα τ'όβλεπε σαν το πρυτανείο για σίτισή του - στην αντίπερα όχθη όπου το κράτος και κατά συνέπεια η όποια περουσία του είναι ντροπή και αναχρονισμός! 
Αντί να παραιτηθεί και να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό για τις απόψεις που διακινούσε επί χρόνια, έφτιαξε - έτσι νομίζει - τη θεωρητική επικάλυψη που θα του επιστρέψει να παραμείνει στην παχυλά αμειβόμενη θέση του (αφού μόνο αυτός είναι ο σκοπός!) Τα περί δημόσιου συμφέροντος και όλα τα λοιπά, ανήκουν σε μια άλλη εποχή. Αυτό δεν είναι αριστερά, αλλά μια βαθύτατα αντιδραστική εξουσιαστική ομάδα, ή αν επιμένετε να χρησιμοποιούμε τον όρο, πριν τον καταργήσουμε, αφού μόνο σύγχυση προκαλεί, αν δεν καταγραφεί ως το καταφύγιο πολιτικο-ψευτών - ας μιλάμε για μια: "Νεο-καρα-Δεξιά εν υπνώσει που καμώνονταν και επιμένει να καμώνεται την αριστερά"
Και δυστυχώς δεν είναι μόνος εδώ έχουμε επιδημία "φωτισμού*"
δείτε τον λαλίστατο κ. Αθανασίου.

Βρήκε αποκούμπι για στηρίξει τις θέσεις του στον τρισμέγιστο υπερτιμημένο λογιστή και φυσικά τον ξεπλένει! (Αφού ποτέ δεν είδε τα εγκλήματά του, τότε στο έγκλημα του χρηματιστηρίου, αρθρογραφούσε για την "οικοδόμηση της μεγάλης Ελλάδας!".Αυτά με τον κ. Αθανασίου και τους ομοίους του. Φυσικά δεν ζήτησα από τον κ. Αθανασίου να θυμάται έταιρον έγκλημα σε βάρος των Ταμείων, αυτά είναι ψηλά γράμματα για την κούτρα του. Ο  κατά τα άλλα φλύαρος κ. Αθανασίου δεν ήξερε δεν άκουσε για τις μέρες της "βασιλείας Σημίτη", όπου:
  • Μέσα σε μία τριετία, το διάστημα 1999 - 2002, έγιναν φτερό στον άνεμο του χρηματιστηριακού τζόγου τα 2/3 των αποθεματικών των Ταμείων !
  • Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κοινωνικού Προϋπολογισμού, που είχε δημοσιοποιηθεί τον Οκτώβρη του 2003, η αξία των μετοχών που είχαν στην κατοχή τους τα ασφαλιστικά Ταμεία κατρακύλησε από τα 5,3 δισ. ευρώ σε 1.8 δισ. ευρώ.
  • Μέσα σε μία τριετία, δηλαδή, οι καπιταλιστές και οι χρηματιστές λεηλάτησαν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ!" Πηγή 
  • (και εδώ)
 Υ.Γ1. Δεν περιλαμάβονται στην "επιδημία φωτισμού" στιγμαίες εκλάμψεις ειλικρίνειας: "όπως είμαστε όλοι στο σόϊ οι ομορφώτεροι οι καλλύτεροι, οι εξυπνότεροι...) 
Υ.Γ2. Πριν απ' όλα ο Στέργιος κάνει δουλειές, όλα τα υπόλοιπα δεν τον αφορούν! Από τα κείμενα του Νίτσε: 
" Η ηθική είναι υπόθεση αυτών που ασχολούνται μ' αυτήν!"
Υ.Γ3. Είναι φορές που αναπολείς την αγία οικογένεια, αφού τουλάχιστον δεν υπέφερες από ....τις εκπλήξεις... 

Υ.Γ. 4. Είναι τόσο γελοίο αυτό που συμβαίνει που μόνο με ένα μύθο μπορεί να γίνει "ευκολοχώνευτο": 
  • Γνωρίζετε τον μύθο του Θησέα με τον Μινώταυρο. Αλλάξτε λιγουλάκι την πλοκή του μύθου του Θησέα με τον Μινώταυρο.
  • Η Αθήνα νικημένη από τον Μίνωα στέλνει κάθε εννιά χρόνια επτά  νέους και νέες για να  κατασπαράξει*  ο Μινώταυρος. (*Έτσι ...το λέγανε τότες).
  • Ο Θησέας στέλνεται από την Αθήνα να εξοντώσει τον Μινώταυρο, για να απαλλάξει την Αθήνα από την ντροπιαστική και επονείδιστη συμφωνία. Ο Θησέας δεν καταφέρνει να νικήσει τον Μινώταυρο και αφού υποστεί ο ίδιος τις συνέπειες, επιστρέφει στην Αθήνα και διαφημίζει ο ίδιος και οι ακόλουθοί του την πορνεία αφού "μόνο αυτή προετοιμάζει αποτελεσματικά τις νέες και τους νέους  στην ...δοκιμασία του Μινωταυρου". (Στην σκηνοθετική πρόταση που θα υποβάλλω οι ακόλουθοι θα κρατούν φαλλό, αλλά φαλλό θα  υποχρεώνονται να κρατούν και οι θεατές! Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο θέατρο.) Aν το παραπάνω θεατρικό το κλέψει ο Λάκης δεν θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα.
Με τις υγείες μας!!
ΥΓ5. Τι τάθελα περί του γελοίου, η πραγματικότητα μας προσπερνά!
ΥΓ6. Συνέχεια στα περί Στέργιου.... 
Θα διαπιστώσετε ότι ο "αριστερός" Στέργιος εμφανίζεται ιδιαίτερα επι-δέξιος (ή καλύτερα επι-δεξιός) στις επιχειρηματικές του κινήσεις και ιδίως αυτές που έχουν σχέση με το  βλεδηρό κράτος!  To πρόβλημα δεν είναι ο επιχειρηματίας Στέργιος το θέμα είναι ότι ο επιχειρηματίας Στέργιος κάνει και πολιτικές προτάσεις που τις βαφτίζει και "προοδευτικές", αφού μιλάει για προοδευτικό πόλο,  κάτι σαν το ξεπούλημα που κάνει! 
Μπερδευτήκατε; Καλώς γιατί ο ξεχάσατε ότι ο Στέργιος πάνω απ'όλα είναι πωλητής!
YΓ 7. Τώρα ο Στέργιος δεν χρειάζεται ούτε "φύλλο συκής"! Έχει χειραφετηθεί πλήρως και μπορεί να μας δείχνει τα όποια .......ρια του χωρίς αιδώ.  
ΥΓ 8. Τώρα που βγήκε ο ομοϊδεάτης του Κυριάκος τι έχουμε; Να ένας ακόμα αριστερός σαν τον Στέργιο!

Σχόλια