Μαύρο ταμείο 15 εκατομμύρια βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ

ΦΥΛΑΚΗ για Σημιτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο. 

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 145 εκ. Που ροκάνισαν!
Κάνουν την πάπια Παπανδρέου – Βενιζέλος, έντρομοι για όσα έρχονται. Ερμητικά κλειστά τα στόματα για την προέλευση των χρημάτων. Την ώρα που η συμμορία του Σαμαρά είχε το θράσος να ξεπλύνει τον Σημίτη κατηγορώντας τον Τσουκάτο ότι πήγε το εκατομμύριο στον… ΟΤΕ!! Για να γλιτώσει το ΠΑΣΟΚ.
Πηγή

Blogger: Προσέξτε! τα λεφτά ήταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο και κανένα χαρτί δεν μπορεί να εξηγήσει - δικαιολογήσει την προέλευσή τους! Αν αυτό δεν είναι λειτουργία ληστοσυμμορίας τότε τι είναι;   Μπορώ να φαντασθώ τύπους σαν τον Τσουκάτο να "ξεφoρτώνουν" εκατομμυριάκια σε μαύρες σακκούλες σκουπιδιών με ζεστό μαύρο χρήμα, ...με το αζημίωτο φυσικά... έτσι είναι οι δουλειές: Δίνεις - παίρνεις. Σας έχω μερικές παλιότερες εγγραφές που αξίζει να κρατείστε στο αρχείο σας.

  1. ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ) και η πολιτική του ευθύνη :

  2. Περί μίζας Siemens και ΠΑΣΟΚ

  3. Siemens και το ...λάδι

  4. 16/10/2013 Ο Βασίλης Καπερνάρος στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου  (..... και μετά θα αναρωτηθείτε: Γιατί δεν έχουν διαλυθεί ακόμα αυτά τα δυο κόμματα;) 

    Έτσι θα καταλάβετε γιατί ο Καπερνάρος κυνηγήθηκε...Μπορεί λοιπόν τα 15 εκκατομυριάκια στο ταμείο είναι τα ρέστα της  λεηλασίας...Γιατί δεν κατασχέθηκαν ως προϊόν εγκλήματος;

    5.  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/01/15-camorra-15.html#more

    Camorra: τα 15 εκατομμύρια από που προήλθαν; 

    6.Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΗΣ SIEMENS "ΓΡΑΦΕΙ" ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

    7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Σχόλια