ΤΟ GREXIT ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ.

Σύμφωνα με την άποψη πολλών ειδικών, την οποία συμμεριζόμαστε, η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανακάμψει ούτε με το τρίτο μνημόνιο, το οποίο έκλεισε άρον άρον σήμερα το πρωϊ. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να σκεφτόμαστε από τώρα το τέταρτο μνημόνιο κ.λ.π..
Το Grexit φυσικά, θα μας περιμένει πάντα στο
τέλος αυτού του μαρτυρικού δρόμου.
Εμείς όμως, δεν θέλουμε να πάμε στο Grexit τώρα που έχουμε ακόμα κάποιες περιουσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) στα χέρια μας. Θέλουμε να πάμε όταν θα είμαστε εντελώς "ξεβράκωτοι".  Μαγκιά μας… Πηγή.
Βlogger: Ο κ. Χασάπης τα είπε όλα! Τα μνημόνια δεν είναι παρά ένας μηχανισμός διατήρησης της χώρας σε μια κατάσταση ώστε η "Κυβέρνησή" της να ξεπουλά σιγά - σιγά τη χώρα και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος διάλυσης μια κρατικής δομής. Αφού: 
1. Γίνεται με ρυθμό τέτοιο που βοηθούσης  και της πέμπτης φάλαγγας - που είναι δυστυχώς πολυπληθής - επιτρέπει τις μάζες να συνηθίσουν και να εκλογικεύουν την φτωχοποίησή τους. (βλέπε σχετικά)
2. Ο ρυθμός ξεπουλήματος είναι τέτοιος που επιτρέπει πολλά κοράκια να μπουν στο παιχνίδι, έτσι κτίζεται μια μεγάλη συμμαχία συμφερόντων που βγαίνουν κερδισμένα από το πλιάτσικο. Αυτά τα συμφέροντα με τον τρόπο αυτό εμπεδώνουν την κυριαρχία τους και μειώνουν τα ρίσκα των "επενδύσεών" τους. 
3. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται η ρευστοποίηση μιας κανονικής χώρας και επιβάλλονται μικρά βήματα, ώστε να διορθώνονται οι "αστοχίες" του σχεδίου.
4. Το πρόγραμμα ρευστοποίησης της χώρας πρέπει να καταστεί μη αντιστρεπτό, εξ' ου και η επίθεση σε κερδοφόρους τομείς χωρίς τους οποίους δεν θα υπάρχουν πόροι για μελλοντική ανάκαμψη και απόκτηση στοιχειώδους ανεξαρτησίας. Καλώς ήρθατε στο καθεστώς της διαρκούς δουλοπαροικίας! (& εδώ)
Υ.Γ. παρατηρώ αυτές τις μέρες ότι οι καφετέριες σε τεράστιες γιγαντοοθόνες προβάλουν ποδοσφαιρικούς αγώνες δυο φορές τουλάχιστον την εβδομάδα... Δεν είναι λοιπόν ν' απορεί κανείς πως αυτός ο λαός δέχεται τα ..πάντα παθητικά. Γίνεται κάθε μέρα μπόλικη δουλειά γι' αυτό...

Mεταγεννέστερη εγγραφή: Μην νομίζετε ότι είναι ηλίθιοι! Βλέπουν την ταχεία αποσάρθωση που ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάρει διαστάσεις φαινομένου χιονοστιβάδας, που παίρνουν τα μέτρα τους. Πρώτα απ΄ όλα ομολογούν το μέγεθος της κρίσης και συνάμα παίρνουν θέση για να μην χρεωθούν ευθύνες!! Της ίδιας κρίσης που οι 'Ελληνες πολιτικοί (-ανδρείκελα των τραπεζιτών) δηλώνουν ότι την έχουν τιθασεύει!! (Θυμηθείτε τον τιτανοτεράστιο Βενιζέλο!!!!).
--------------
Γερμανοί βιομήχανοι: Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Σε μεγάλο κίνδυνο βρίσκεται το πολιτικό και οικονομικό μέλλον της Ελλάδας υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συνδέσμου της Γερμανικής Βιομηχανίας, Ούλριχ Γκρίλο.



Σε επιστολή του προς 
1.000 μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας στις 8 Αυγούστου τονίζεται πως λόγω της Ελλάδας, αλλά και λόγω της συνολικότερης κατάστασης της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, πρέπει να ληφθούν σωστές αποφάσεις τους επόμενους μήνες. Η επιστολή είχε τίτλο «το μέλλον της Ευρώπης».

Πηγή: enikonomia.gr

Σχόλια