ΣΥΡΙΖΑ: Συνέπεια λόγων και έργων με αποδείξεις

Εδώ και μέρες, πράκτορες της αντίδρασης, σταλινικά σταγονίδια και αποστάτες της αριστεράς κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κι ανεξέλεγκτα (μέχρι πότε άραγε; τι κάνει επιτέλους η Δικαιοσύνη;) χύνουν χολή και φαρμάκι, κατηγορώντας αναίσχυντα την Πατριωτική Αριστερή Κυβέρνηση (Π.Α.Κ. όπως εδίδαξε ο Μέγας Μάγιστρος της αριστερής σκέψης, Ανδρέας Παπανδρέου) ότι τάχα καταπάτησε οικτρά τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τις προγραμματικές της εξαγγελίες.

Πρόκειται για αστήρικτες κι αξιοκαταφρόνητες αιτιάσεις, που δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική ανάλυση, πολύ δε περισσότερο υπό την υλιστική διαλεκτική που αποτελεί μπούσουλα κάθε αληθινού μαρξιστή κι εν γένει αριστερού. 

Όμως ας τα δούμε αναλυτικά. Οι βασικές διακηρύξεις της ΠΑΚ  θα μπορούσαν να συνοψιστούν ως εξής:

Α) Τέλος η Τρόικα. Τούτη η υπόσχεση τηρήθηκε στο ακέραιο. Η Τρόικα πέθανε οριστικά και αντικαταστάθηκε από την Τετρόικα ή Τέθριππο. Το Ιερόν Τετραγράμματον των Θεσμών, που το όνομά του απαγορεύεται να προφερθεί επί ποινή δημόσιου λιθοβολισμού από τα ΜΜΕ. Μετανοείτε άπιστοι!

Β) Θα σχίσουμε τα Μνημόνια. Πράγματι, το Τρίτο Μνημόνιο έσχισε κυριολεκτικά τα δυο προηγούμενα, τ' άφησε πίσω του παρασάγκας, τα ξεπέρασε και τα κουρέλιασε, με προβλέψεις που εκείνα ούτε τόλμησαν να ψελλίσουν.

Γ) Τέλος η Λιτότητα. Πράγματι, τα χρόνια της Λιτότητας αποτελούν οριστικώς παρελθόν. Η ΠΑΚ μας έβαλε στην καινούρια εποχή της Στέρησης.

Δ) Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Πράγματι, με την οριστική θανάτωση των αδύναμων, η Ανθρωπιστική Κρίση αντιμετωπίζεται ριζικά και ριζοσπαστικά. Σε πείσμα της αντιδραστικής και οπισθοδρομικής Ελλαδικής Εκκλησίας, η ΠΑΚ νομιμοποίησε στην πράξη την ευθανασία, σε παγκόσμια πρωτοπορία.

Ε) Τέλος στην ασυδωσία της Διαπλοκής. Πράγματι, η κυβέρνηση με μια κίνηση ΜΑΤ προσχώρησε δυναμικά στις δυνάμεις της διαπλοκής, οι οποίες δεν λειτουργούν πλέον ανεξέλεγκτα, αλλά κατ' εντολή της.

Στ) Νέο μοντέλο ανάπτυξης. Πράγματι η κυβέρνηση έφερε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, αυτό της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης, που αντικαθιστά το στρεβλό μεταπολιτευτικό μοντέλο της ατομικής ιδιοκτησίας και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Ζ) Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Πράγματι, η ιδιωτική περιουσία και η πρώτη κατοικία δεν θα πάει στα χέρια των τραπεζιτών, αλλά μετά από σκληρές μάχες που έδωσε η ΠΑΚ, μεταβιβάζεται σε ειδικά ευρωπαϊκά επενδυτικά funds, όπου μέτοχοι είναι οι Θεσμοί, αντιμετωπίζοντας οριστικά το ζήτημα της μικροϊδιοκτησίας, με τρόπο εξόχως αναπτυξιακό.

Η) Εθνική Κυριαρχία. Πράγματι, εφόσον ο ελληνικός λαός επιθυμεί ν' ανήκει στην Ευρώπη, η κυριαρχία της χώρας παραδόθηκε στο μεγάλο έθνος της Ευρωπαϊκής Οικογένειας, καθιστώντας την Ελλάδα ευρωπαϊκή και -πάνω απ' όλα- την Ευρώπη ελληνική. Η ΠΑΚ όχι μόνο ανέτρεψε το καθεστώς εθνικής υποδούλωσης που επέβαλε η Δεξιά, αλλά επέκτεινε την ελληνική κυριαρχία από τον Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό, μέχρι τον Ατλαντικό.

Θ) Αξιοπρέπεια για τον Λαό. Πράγματι, το μέγιστον της Αξιοπρέπειας είναι να πληρώνεις τα χρέη σου εις το ακέραιον. Μάλιστα, επειδή ο ελληνικός λαός είναι κιμπάρης και χουβαρδάς (κι όχι τσαμπατζής και μπαταχτσής, όπως θέλουν να τον καταντήσουν τα ψευτοαριστερά σταλινικά απολειφάδια, που ακόμα μολύνουν τον τόπο με τις ανορθολογικές τους εμμονές) τα πληρώνει με προσαύξηση, για ν' αποκατασταθεί έτσι η καλή μας φήμη στα όμματα των άλλων ευρωπαϊκών λαών. Σε τελική ανάλυση αναξιοπρέπεια είναι ν' αφήνεις τη διακυβέρνηση της χώρας σε ντόπιους καράβλαχους κατσαπλιάδες και στο αποδεδειγμένα σάπιο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Η ΠΑΚ έφτασε την Αξιοπρέπεια στον κολοφώνα της, παραδίδοντας τη διοίκηση στα χέρια αξιοπρεπών και γραβατωμένων ανθρώπων, εκπροσώπων των πλέον έγκυρων παγκοσμίως θεσμών.

Ι) Δημοκρατία. Η ευτυχέστερη και πλέον αποθεωτική στιγμή μιας δημοκρατίας, είναι η Εθνική Συναίνεση. Όταν τα 3/4 του Ελληνικού Κυνοβουλίου υπερψηφίζουν τη νέα συμφωνία, η δημοκρατία βρίσκεται στο Ζενίθ της, σε ύψη πραγματικά δυσθεώρητα.

Ια) Αριστερή Διακυβέρνηση. Πράγματι, η αριστεροσύνη της πολυχρονεμένης κι ένδοξης ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, συνακόλουθη και συνεπής με το Ριζοσπαστικό της DNA, κατάφερε να καθορίσει μια αταλάντευτη διαχωριστική γραμμή για τον ορισμό μιας τέτοιας διακυβέρνησης, χωρίς να καταφύγει στα νεφελώδη κι ομιχλώδη ιδεολογήματα των σταλινικών ληστοσυμμοριτών. Η ειδοποιός διαφορά της ΠΑΚ, είναι ότι ψηφίζει τα μνημόνια εις πείσμα των φασιστών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι απομονώθηκαν πλέον παντελώς. Η ευκλεής και πολυδόξαστη κυβέρνησή μας, έφερε για πρώτη φορά την Αντιφασιστική ιδεολογία στην εξουσία.


Κατά συνέπεια, όσοι διατείνονται ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της, είναι αδαείς, λαϊκιστές, κακόπιστοι, προδότες και δραχμοσυμμορίτες. Έχουμε συντριπτικά επιχειρήματα και το δίκαιο των αγώνων της αριστεράς με το μέρος μας. Το λαϊκό ρεύμα της αντίστασης δεν θα επιτρέψει στους σταλινικούς και στους δραχμολάγνους να καταστρέψουν την πρωτόφαντη ελπίδα, ούτε και να μετατρέψει σε σιβηρικό χειμώνα την άνοιξη που έφερε η ΠΑΚ στον τόπο μας. Θα τους συνθλίψει με κάθε μέσον.

Υπογράφουν οι αριστεροί αγωνιστές: Όττο, Ανανδραληστάκης, Κραταιός, Συμπάσχος, Σακουλαρίδης και πολλοί άλλοι...
Πηγή

Σχόλια