Οι ευρωπαϊστές έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω για να ρημάξει η χώρα και να χρεοκοπήσει!

Quiz: Είναι ο Γκίκας Χαρδούβελης Ευρωπαϊστής;
 

10 δις ευρώ (!!!) "μαύρο χρήμα" έβγαλαν στο εξωτερικό οι αστοί πολιτικοί

...... Επίσης, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται "στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί".
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους πολιτικούς - φορογυγάδες εξέχουσα θέση κατέχουν Σαμαρά και Βενιζέλος. Το πιο ουσιαστικό όμως ερώτημα που προκύπτει από που άντλησαν αυτά τα 10 δισεκατομύρια οι πολιτικοί όμως αναφέρει το δημοσίευμα. Ρητορικό το ερώτημα φυσικά γιατί η απάντηση είναι αυτονόητη. Από τις μίζες που πήραν από πολεμικούς εξοπλισμούς, από "εθνικούς εργολάβους" για τα δημόσια έργα που τους αναθέτουν, από χαριστικούς για τους καπιταλιστές νόμους που κατασκευάζουν κλπ.
Αν τολμήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βάλει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο αποκαλύπτοντας τα ονόματα των πολιτικών που υπήρξαν υπηρετικό προσωπικό (με το αζημίωτο φυσικά) των πλουτοκρατών (για τις συγκεκριμένες υποθέσεις μιλάμε γιατί έτσι κι αλλιώς οι αστοί πολιτικοί είναι ταγμένοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της αστικής δικτατορίας που βιώνουμε) τότε όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό θα τιναχτεί στον αέρα. Πηγή

Σχόλια