ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !


H νέα αυτή εξέλιξη, έχει πολλές παλάπλευρες εξελίξεις...
Δεν είναι ότι  δικαιώνει απόλυτα τους αγώνες της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, του ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, του ΝΙΚΟΥ ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ....
Δικαιώνει απόλυτα και τους πρωην Οικονομικούς Εισαγγελείς κ.κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ.
  • Στήνει κυριολεκτικά στον τοίχο την ανακρίτρια ΕΛΕΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ που έβγαλε λάδι τους κατηγορουμένους ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και όσους εμπλέκονται στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ διόγκωση του χρέους το 2009...
Καθιστά ΑΚΥΡΟ το πόρισμα του Εισαγγελέα Εφετών κ. Κούτρα, με ότι αυτό σημαίνει για πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες τόσο της ανακριτριας, όσο και του εισαγγελέα Εφετών, και ξαναγυρίζει το θέμα από την αρχή...
Έχουμε δρόμο μπροστά μας... η αρχή όμως έγινε.... για όποιους λόγους κι αν έγινε αυτή...
Η πορεία, θα δείξει πολλά.
Μην ξεχνατε, πως πάμε σε εκλογές... και θα έχουμε νέα κυβέρνηση....
Κι αυτό, κάτι λέει...
Στις Βρυξέλες, κάποιοι πρέπει ήδη να ανησυχούν για τις δικαστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.
Είναι αυτοί, που κάλυψαν τον Ανδρέα Γεωργίου...
Τα .... "σέβη" μου κύριε Ράϊντερμάχερ....
Πηγή  και εδώ
(Βlogger: Μην ξεχνάτε ότι και στην ιστορία αυτή έχει συμμετοχή ο Βενι. (Περιττό να πούμε από πια πλευρά). Λοιπόν ο Βένι παράνομα  έδιωξε Γεωργαντά - Λογοθέτη, οι οποίο είχαν καταλάβει τη θέση αυτή με εντολή της Βουλής, η οποία ήταν και η μόνη αρμόδια να τους διώξει! Αλλά για τον Βενι αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες - ένας Καίσαρας δεν δίνει λόγο πουθενά και κάνει ότι γουστάρει...)
βλέπε επίσης εδώ
=============
Βόμβα, ανατρέπεται το μνημόνιο
Iστορικη αποφαση-βόμβα του Συμβουλίου Εφετών, ανοίγει το δρόμο, για την ακύρωση του Μνημονίου και ανατροπή  όλων των πολιτικών, που οδήγησαν στην υποδούλωση της χώρας και τη φτώχεια του λαού μας…
91
Τα πλαστά στοιχεία του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που φούσκωναν το έλλειμμα κατά 3%, είναι αυτά που οδήγησαν στην επιβολή των άγριων επιπλέον μέτρων ύψους δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ για τον ελληνικό λαό.

Μετά απ` αυτή τη σημαντική εξέλιξη, βρίσκεται στον αέρα, το σύνολο της Μνημονιακής πολιτικής, που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και ανοίγει ο δρόμος για την ακύρωση των Μνημονίων, με πρωτοβουλία μάλιστα της ίδιας της κυβέρνησης και, προσωπικά, του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ταυτόχρονα, ανοίγει ο δρόμος για να κάτσουν στο σκαμνί, τα μέλη της συμμορίας, στην κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου, που είναι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο των πλαστών στοιχείων, που οδήγησαν στη διόγκωση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009,  μετά την  απόφαση-βόμβα του Συμβουλίου Εφετών, για συνέχιση της ανάκρισης, για την περιβόητη ΕΛΣΤΑΤ.

Ετσι, οι μεθοδεύσεις, για να μείνει στο σκοτάδι, το μεγάλο έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού, έπεσαν στο κενό, καθώς στην Αθήνα υπάρχουν δικαστές. Με μια ιστορική απόφαση, το Συμβούλιο Εφετών, έκρινε ότι κακώς η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη έθεσε την υπόθεση στο αρχείο και διέταξε τη συνέχιση της ανάκρισης, εις βάρος του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, για τις στατιστικές αλχημείες, με τις οποίες, στην ουσία «πλαστογράφησαν» τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2009, ώστε να εμφανιστεί πολύ μεγαλύτερο, κατά 3% του ΑΕΠ, το έλλειμμα εκείνης της χρονιάς, από το πραγματικό και να δικαιολογηθεί, έτσι, η υπαγωγή της χώρας μας, στον περίφημο Μηχανισμό Στήριξης. Ετσι, με αυτή την εγκληματική παραχάραξη των στοιχείων, δικαιολογήθηκαν μέτρα ύψους 10 δις ευρώ, που έπεσαν στην «καμπούρα» των Ελλήνων πολιτών.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα, ύστερα από καταγγελίες μελών της τότε διοίκησης της ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή), με επικεφαλής τη θαρραλέα καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που αποκάλυψε και τις μεθοδεύσεις της ανακρίτριας, προκειμένου να αποφύγουν τον «πέλεκυ» της Δικαιοσύνης, οι υπεύθυνοι.
Μετά απ` αυτή την εξέλιξη, ανοίγει ξανά ο φάκελος, όχι μόνο για τη Δικαιοσύνη, αλλά και για τη Βουλή, όπου εκκρεμεί η προεκλογική υπόσχεση του σημερινού πρωθυπουργού, για τη σύσταση… μίας και μόνης Εξεταστικής Επιτροπής, που θα εξετάσει το πώς οδηγηθήκαμε στο Μνημόνιο.

Ηδη, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις και της «Realnews», με τη δημοσίευση απόρρητης έκθεσης από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, σύμφωνα με την οποία, η αλλοίωση των δημοσιονομικών στοιχείων, οδήγησε στην πρόσθεση επιπλέον 14 δις στο έλλειμμα, με όλα τα επακόλουθα, μεγάλος αριθμός βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησαν να συσταθεί τώρα η εν λόγω Εξεταστική Επιτροπή, για να λογοδοτήσουν επιτέλους οι Γιώργος Παπανδρέου και Γιώργος Παπακωνσταντίνου (ήδη υπόδικος για τη λίστα Λαγκάρντ), που εξακολουθούν θρασύτατα να… μας κουνάνε το δάχτυλο, παριστάνοντας και τους τιμητές από πάνω.

Για τον πρωθυπουργό, όμως, ανοίγει μια ακόμη ευκαιρία. Η πλαστογράφηση των στοιχείων, του προσφέρει το καλύτερο επιχείρημα, ώστε να ζητήσει συνολική επαναδιαπραγμάτευση, με διαγραφή του χρέους και κατάργηση των Μνημονίων.
Θεωρούμε αδιανόητη να περάσει και αυτή η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, καθώς η αποκάλυψη της πλαστογράφησης των στοιχείων, στον κρίσιμο προϋπολογισμό του 2009, καθιστά αυτόματα άκυρες όλες τις αποφάσεις, που οδήγησαν στο μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού.

Η Ζωή Γεωργαντά
Καθοριστική συμβολή, για το άνοιγμα του «αμαρτωλού φακέλου» της ΕΛΣΤΑΤ και της πλαστογράφησης των δημοσιονομικών στοιχείων του 2009, έπαιξε η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, που είχε διοριστεί στη διοίκηση της υπηρεσίας, από την κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου.

Η κ. Γεωργαντά, ήταν εκείνη που αποκάλυψε και τις μεθοδεύσεις της ανακρίτριας Ελένης Πεδιαδίτη, που την καλούσε σε «φιλικές συναντήσεις» στο σπίτι της, για να λήξει η υπόθεση, αποκαλύψεις που οδήγησαν εν τέλει, στην πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τη διακεκριμένη καθηγήτρια, στη βάση των πλαστών στοιχείων, συντάχθηκαν τα Μνημόνια και εφαρμόστηκαν οι τραγικές πολιτικές, βάρβαρης λιτότητας και αποκαλύπτει το βρόμικο ρόλο του υπόδικου προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, που επιμένει, παρά ταύτα, να παραμένει στη θέση του, με την κάλυψη της κυβέρνησης.

Ρόλο συνενόχου αποδίδει η διακεκριμένη καθηγήτρια, στον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας Βάλτερ Ράντερμαχερ. «Είναι εγκληματικά αυτά τα πράγματα και επισύρουν ποινικές ευθύνες», καθώς «μας παρότρυνε να μην εκτελέσουμε το υπηρεσιακό μας καθήκον», τόνισε η κ. Γεωργαντά, αφήνοντας αιχμές, όχι μόνο για τους Γιώργο Παπανδρέου και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, αλλά και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η κ. Γεωργαντά είναι απόλυτη, υποστηρίζοντας ότι το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν μονοψήφιο, αλλά χρειαζόταν η διόγκωσή του, για να γίνει δυνατή η υπαγωγή μας στα Μνημόνια. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η συνολική ζημιά από το σύνολο αυτών των μεθοδεύσεων, είναι τουλάχιστον 28 δις!
kontranews.gr
ΠΗΓΗ
------------

=====================
Σοκ από Γερμανό χρηματιστή: Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα !!

Σχόλια