Θάλαμοι αερίων - Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου σκοτώνει τους Έλληνες.

(Φωτογραφία από δώ)
Νέος θάνατος ενός 83χρονου χθες το βράδυ στη Σπάρτη, από πυρκαγιά σε θερμαντικό σώμα με το οποίο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι προσπαθούσε να ζεσταθεί. Οι Έλληνες πεθαίνουν..  (Πηγή)
Blogger: 
Τέτοιες ώρες με τον αέρα της πόλης να γίνεται αποπνικτικός το μυαλό μου πάει στους θαλάμους αερίων. Ένας φθηνός τρόπος εξόντωσης. Είμαστε σε θάλαμο αερίων και δεν το συνειδητοποιούμε!
Κλεισμένοι στους προσωπικούς μας θαλάμους - διαμερίσματα, προσπαθούμε να "αποκρούσουμε" την απειλή, άλλοι με πρόσκαιρη επιτυχία και άλλοι "πέφτουν", κατά πως φαίνεται από τις ειδήσεις. Η ενασχόλησή μας με τον "προσωπικό θάλαμο - διαμέρισμα" μας εμποδίζει να δούμε ότι όλη η χώρα έχει μετατραπεί σ' ένα μεγάλο θάλαμο αερίων με μείγμα θανατηφόρων αερίων που κάθε ένα εξοντώνει με διαφορετικό τρόπο, ξεχωριστό τμήμα του πληθυσμού. Όλα όμως έχουν μια κοινή δράση: "Αδρανοποιούν την κρίση, αναστέλλουν την αντίδραση". Βλέπουμε κάτι και αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι συμβαίνει σε μας!
Δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς αρκεί να ρίξει μια ματιά γύρω και να δει την καταστροφή που συντελείται. Αυτό που συμβαίνει κακώς ονομάζεται από τα πουλημένα ΜΜΕ ως  ανθρωπιστική καταστροφή. Οι λέξεις εδώ εξωραϊζουν και αποκρύπτουν την αλήθεια. Πρόκειται για πόλεμο χωρίς περιστροφές.
Βλέπουμε σε αργή κίνηση το θάνατο μιας χώρας που οι δομές προστασίας του κράτους αντί να υπηρετήσουν το λαό για τον οποίο φτιάχτηκαν γίνονται δομές καταστολής και καταλήστευσης υπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

Ζούμε την  επίθεση από έναν μη κατονομαζόμενο εχθρό ο οποίος συμμαχώντας με την εσωτερική πέμπτη φάλαγγα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μας κρατάει "ζαλισμένους" με τα σύγχρονα "αέρια θαλάμων". Ο ένας εχθρός όμως αρχίζει να αποκαλύπτεται. Στους θαλάμους αερίων λίγοι έχουν αναπτύξει τέτοια τεχνογνωσία και εδώ οι Γερμανοί είναι ασυναγώνιστοι. (Βλέπε σχετικά: εδώ, εδώ)

Σχόλια