Θάλαμοι αερίων -2


 "...η αιθαλομίχλη είναι επικίνδυνη σε παιδιά και ηλικιωμένους ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει βάλει την Ελλάδα σε κόκκινη ζώνη αναφορικά με τους θανάτους από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια". (πηγή)
Βlogger: 
Η αιθαλομίχλη, που χτυπά όλες τις πόλεις της χώρας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τη μορφολογία του εδάφους, δεν είναι καθόλου αθώα υπόθεση: Η αιθαλομίχλη είναι γνωστή από παλιά. Είναι υπεύθυνη για το θάνατο 20.000 Λονδρέζων την δεκαετία του 50 ( εδώ σχετικά . & εδώ) Άρα ας μην καμώνονται οι κυβερνώντες ότι δεν γνωρίζουν. Εκθέτουν το λαό σε θανάσιμους κινδύνους και δεν είναι ώρα για πολλές κουβέντες. Ή το πρόβλημα λύνεται - και υπάρχουν λύσεις - ή άλλως ο κόσμος ασκεί το δικαίωμα της αυτοάμυνας απέναντι σ'αυτούς που τον σκοτώνουν
Τέρμα οι κουβέντες και οι αναλύσεις περί μικροσωματιδίων και πούτσες μπλέ. Τα όρια είναι αυθαίρετα και αφορούν τον γενικό πληθυσμό. Όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα - έστω και μικρό απλά πεθαίνουν. Μόνο στυγνοί εγκληματίες μπορούν να λένε ότι δεν βλέπουν. Αυτό που συμβαίνει ήδη έχει πάρει  τα χαρακτηριστικά γενοκτονίας. Φυσικά μην περιμένετε να αναδείξει το θέμα η υπουργάρα  μας περί την υγεία. 

Σχόλια