Βάζει ο Μπένι τη στολή του...

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε χτες υπέρ της στρατιωτικής επέμβασης των Αμερικανών και των συμμάχων τους στη Συρία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταδίκασε το ειδεχθές έγκλημα χρήσης χημικών και τάχθηκε υπέρ μιας αναλογικής απάντησης με αποτέλεσμα. Χτες το βράδυ, η βρετανική βουλή τόλμησε να πάει κόντρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και απέρριψε την στρατιωτική επίθεση στη Συρία.
Όταν οι χώρες που συζητούν το ενδεχόμενο στρατιωτικής επίθεσης στην Συρία αμφιβάλλουν και αναζητούν ακόμα επαρκείς ενδείξεις για την χρήση χημικών από τον Άσαντ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη αποφασίσει για την ενοχή του Άσαντ.
Όταν η αναφορά της αποστολής επιθεωρητών του ΟΗΕ για τις καταγγελίες χρήσης χημικών όπλων στη Συρία αναμένεται αύριο Σάββατο -ώστε να τεθεί στη συνέχεια ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών-, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη αποφασίσει.
Δεν ξέρω τι θα συμβεί στην Συρία -κανείς δεν ξέρει-, αλλά ξέρω πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
Ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας απέναντι στη Συρία αν αποδειχτεί πως δεν έγινε χρήση χημικών από τον Άσαντ;
Ποια θα είναι η θέση της Ελλάδας αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά στρατιωτική επίθεση στη Συρία ή αν πραγματοποιηθεί επίθεση και ο Άσαντ παραμείνει στη θέση του;
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα εκπροσωπεί την Ελλάδα και θα μιλάει για τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας ανάμεσα στους λαούς της Ελλάδας και της Συρίας;
Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στην Κεντρική Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κοντά στη Μέση Ανατολή και επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Οι καλές σχέσεις με τους Άραβες είναι απαραίτητες για την Ελλάδα.
Προκειμένου να διασωθεί ο Βενιζέλος, είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, να αποδεχτεί τα πάντα και να υπογράψει τα πάντα.
Δεν μάχεται για την χώρα, μάχεται για να διασωθεί ο ίδιος.
Βρισκόμαστε στην ίδια -και χειρότερη- θέση που ήμασταν όταν η χώρα χρεοκόπησε.
Συνεχίζουν να βρίσκονται στην κυβέρνηση οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν την Ελλάδα σε διάλυση.
Το κύριο -και πρώτιστο- μέλημά μας θα έπρεπε να είναι να απαλλαγούμε από αυτούς τους ανθρώπους.
Κι όμως, τρία χρόνια μετά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεχίζει να βρίσκεται στην κυβέρνηση. Αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών.
Η ευθύνη γι’ αυτό βαραίνει τους Έλληνες.
Ο Βενιζέλος, αντί να βρίσκεται στο δικαστήριο, είναι υπουργός Εξωτερικών.
Και οι Έλληνες πιστεύουν πως δεν έχουν καμία ευθύνη γι’ αυτό. Πηγή
Blogger: Bλέπε σχετικά: 

  1. Ντροπή κ. Βενιζέλε - Πρώτη φορά η Ελλάδα ζητάει επίθεση εναντίον χώρας
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
  3. Μήπως βιαστήκατε κ. Βενιζέλε για τη Συρία; 
  4. Οταν η αρρωστημένη εγωπάθεια και η ανοησία συνυπάρχουν. Ευτελισμός της Ελλάδας από τον ανεύθυνο ''παπατζή'', υπουργό Εξωτερικών:  ''Απόλυτα βέβαιος'' ο Benny, ότι ο 'Ασαντ έκανε χρήση χημικών
  5. Το χρονικό ενός χυδαίου αμοραλιστή Ή Το "ταξίδι" ενός επιπλέοντος φελλού
  6. Η «μάνα», ο «πατέρας» και η «μαμή» 
  7. Το "αλάθητο" κριτήριο του Βενιζέλου (Ως γαμπρός του Μπακατσέλου μπήκε στην πολιτική. Ως φίλος του Λαμπράκη μπήκε στα "μεγάλα σαλόνια" της Αθήνας. Ως συνταγματολόγος και βουλευτής είχε αποφανθεί στη Βουλή ότι ο Τσοχατζόπουλος δεν είχε χρηματισθεί. Ως υπουργός Οικονομικών κάθε υπερψήφιση νομοσχεδίου της Τρόικα, σήμαινε τη σωτηρία μας. Ως υπουργός Εξωτερικών τάχθηκε υπέρ του στοχευμένου χτυπήματος κατά της Συρίας λόγω της χρήσης χημικών όπλων. Οι εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ δεν έχουν καταλήξει ακόμα ποια από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές στη...Συρία χρησιμοποίησαν τα χημικά όπλα.

    Παρ' όλα αυτά ο Βενιζέλος άλλη μια φορά κατέληξε χωρίς σκέψη στην απόφασή του. Αδιαφορεί αν σε λίγες μέρες αποδειχτεί κι αυτή λανθασμένη. Εδώ όμως δεν κρίνεται η τύχη του φίλου του Άκη, κρίνεται το μέλλον ενός λαού, του Συριακού, αλλά και οι σχέσεις της Ελλάδας με τον Αραβικό κόσμο. Τις σχέσεις αυτές είναι ικανός να καταστρέψει ο Βενιζέλος. Όπως κατέστρεψαν την Ελλάδα ηθικά και οικονομικά, αυτός και το κόμμα του. Το γεγονός ότι ο Σα(χλα)μαράς έχρισε τον Βενιζέλο Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, σημαίνει ότι και οι δύο ψάχνουν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, μια σανίδα σωτηρίας με οποιοδήποτε κόστος.
  8. Άχθος Αρούρης..* (
  9. * Ομηρική έκφραση που σημαίνει κατά λέξη ''βάρος της γης'', δηλαδή τον άχρηστο και συνάμα επικίνδυνο άνθρωπο για την κοινωνία, για την ίδια την γή! Αν υπάρχει στην σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή ένας που του ταιριάζει απόλυτα αυτή η έκφραση, αυτός είναι η Αυτού Χυδαιότης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός  εξωτερικών! Όχι γιατί εκπροσωπεί την ''εγκληματική οργάνωση'' ΠαΣοΚ, όχι γιατί είναι βαθειά υπεύθυνος για την συμφορά της χώρας με την συνολική πολιτική σταδιοδρομία του, από τον νόμο περί (μη) ευθύνης υπουργών μέχρι το ''χαράτσι''.. ..αλλά κυρίως γιατί όντας απόλυτα ανήθικος και διεφθαρμένος, προκειμένου να διασωθεί από πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες για την ''λίστα Λαγκάρντ'', μνημόνια κλπ, είναι ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σήμερα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δυσκολεύεται, αδυνατεί να βγάλει πόρισμα για την χρήση χημικών στην Συρία και διστάζει να συναινέσει σε επίθεση εναντίον της...σήμερα που η βρετανική βουλή είπε ''όχι'' στην επέμβαση στην Συρία....ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών σαν γνήσιο τσουτσέκι των πιό πολεμοκάπηλων και επεκτατικών δυνάμεων της γης, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ! :ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ !!!Ο ελληνικός λαός φύσει και θέσει δημοκρατικός και ειρηνόφιλος, πρέπει να ξεκαθαρίσει ότι ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ο θλιβερός αυτός άνθρωπος, ο παραληρηματικός βρυκόλακας των πιό σκοτεινών δυνάμεων και ιδιωτικών συμφερόντων! Η με οποιονδήποτε θεμιτό τρόπο απομάκρυνση αυτού του ''βάρους της γης'' από τα κοινά, την πολιτική ζωή αυτού του τόπου, θα είναι ένα πρώτο και μεγάλο βήμα για την σωτηρία της χώρας. Θα πρέπει βέβαια να ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι καταστροφείς που κυβερνούν ακόμα.. mandatoforos
  10. Beni o ψεύτης
  11. ΑΡΧΕΙΟ Ο Βενιζελος "πλασιε" στο ξεπουλημα της χωρας.
  12. Έκθεση ΓΛΚ.Ο Βενιζέλος είχε υπογράψει παραίτηση απο κάθε αποζημίωση των Γερμανών για τα υποβρύχια.
  13. Άρθρο του Bloomberg κάνει φύλλο και φτερό τον Βενιζέλο για την Λίστα Λανγκάρντ.
  14. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΠΟΛ.ΑΡΧΗΓΩΝ.Ο Βενιζελος καλούσε την Χρυσή Αυγη;Παπαδημος-Βενιζελος μας φεσωσαν με εκατομμυρια. 
  15. Όταν η ανευθυνότητα κοστίζει εκατομμύρια Ευρώ
  16.  
  1. Ο Μπιζελόνι της «Υψηλής Διπλωματίας»
  1. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!
  1. Quirico, Piccinin... Τα χημικά αέρια δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Άσσαντ! Δήλωση των απαχθέντων στη Συρία που απελευθερώθηκαν σήμερα… Εδώ τελειώνει το παραμύθι κι ο Βενιζέλος οφείλει -αν φοράει παντελόνια- να παραιτηθεί!

    «Είναι ηθικό καθήκον να το πούμε. Δεν χρησιμοποίησε η κυβέρνηση του Bashar al-Assad τα χημικά sarin ή οτιδήποτε άλλο χημικό αέριο στα περίχωρα της Δαμασκού». Έτσι δηλώνει κατηγορηματικά ο Pierre Piccinin, βέλογος καθηγητής, στο RTL-Tvi, επισημαίνοντας ότι μαζί με τον ιταλό δημοσιογράφο Domenico Quirico –ήταν όμηροι των “ανταρτών” στη Συρία κι απελευθερώθηκαν σήμερα- άκουσαν συνομιλία των εξεγερμένων (διαβάστε των μισθοφόρων της Αλ Κάιντα που χρηματοδοτούν ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση).

    Ο Piccinin και ο Quirico είναι απόλυτα «ΣΙΓΟΥΡΟΙ» γιατί άκουσαν τις συζητήσεις μεταξύ των «επαναστατών», αυτών των ανθρωπόμορφων εγκληματιών για τους οποίους ο φονιάς Ομπάμα κι από κοντά ο Ε. Βενιζέλος διαβεβαίωναν τη διεθνή κοινότητα σίγουροι για τη χρήση χημικών από τη Συρία.

    Ο ψεύτης Βενιζέλος οφείλει να παραιτηθεί, γιατί λειτούργησε ως όργανο ξένων δυνάμεων εμπλέκοντας τη χώρα μας σε πολεμικά δολοφονικά παιχνίδια. Αν υπάρχει ένας δικαστής έντιμος, οφείλει να ασκήσει δίωξη στον κ. Βενιζέλο και να απιτήσει την κατάθεση στοιχείων για τις δηλώσεις του ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, διότι πρόκειται για δήλωση-εθνικής προδοσίας.

    Ο Βέλγος Piccinin είναι καταρρακωμένος και δηλώνει: «Αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ γιατί από τον Μάη του 2012 στηρίζω αποφασιστικά τον Ελεύθερο Στρατό της Συρίας (τους αντάρτες) στον δίκαιο αγώνα για δημοκρατία».
  1. =========================
  1. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
  1. 1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 . Με την επινόηση του επαίσχυντου αυτού νόμου, αλυσόδεσε τα Μ.Μ.Ε και από τότε στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία αγωγών και μηνύσεων σε βάρος του τύπου.
    2. Ο νόμος “περί ευθύνης υπουργών”. Ενώ ο Ε. Βενιζέλος φρόντισε να στέλνει για ψύλλου πήδημα τους δημοσιογράφους στο σκαμνί των δικαστηρίων, για τους υπουργούς εφηύρε τον περιβόητο νόμο «περί ευθύνης υπουργών», ουσιαστικά ενός νόμου που απάλλασσε από κάθε ευθύνη τους υπουργούς! δείτε σχετικά ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2001 – La loi c’est moi*
    3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ). Υπό το πρόσχημα της λαϊκής απαίτησης των οπαδών, ο Ε. Βενιζέλος χάρισε τα χρέη των ομάδων! Στις χρεωμένες από τους ιδιοκτήτες τους ΠΑΕ, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έδωσε συγχωροχάρτι!
    4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων.Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να εισάγονται στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και αλλοδαποί! Συγκεκριμένα, για την εισαγωγή στις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων, δεν απαιτείται πια να είσαι Έλληνας το γένος, αλλά αρκεί να έχεις την ελληνική ιθαγένεια, η οποία ως γνωστόν αποδίδεται με ελαστικά κριτήρια σε λαθρομετανάστες, χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο 3838/2010!
    5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών. Ενώ σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια, ο κ. Βενιζέλος προσέφερε αυτό το προνόμιο στα κανάλια! Έτσι, όπως σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης «καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να …αυτορυθμίζονται».
    6. Υπόθεση Proton Bank. Όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank «όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ήταν μια προσωπική μεθόδευση του Ε.Βενιζέλου και όχι μια κυβερνητική απόφαση». Παρά το ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στο υπουργικό συμβούλιο δέχθηκε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, ο ίδιος προχώρησε ακάθεκτος! Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία τον Ιούλιο του 2011, ο Ε. Βενιζέλος πήρε την απόφαση να δώσει 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου, στην Τράπεζα Proton του …Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του, ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις. Παράλληλα, ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Ακόμη και τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους είχαν τονίσει πως θα ήταν παράνομη μια τέτοια ενέργεια.. Ο Ε. Βενιζέλος όμως όχι μόνο διέπραξε παρανομία, αλλά βγήκε και από πάνω, δηλώνοντας ότι η απόφαση των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους… «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα»! Πρωτοτυπία νομική. Παρανομία συνιστά ότι εκφεύγει του νόμου και όχι συμπορεύεται με την κυκλοφορία των εφημερίδων!!!
    7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών. Στον 4002/2011 νόμο, ο κ. Βενιζέλος προσέθεσε άρθρο που τον…αμνήστευε και καθαγίαζε για το σκάνδαλο της Proton.! Έδινε δηλαδή στον…εαυτό του το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για θέμα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών!!!
    8. Τα ψεύδη σε βάρος του λαού.  Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ο κοινωφελής χαρακτήρας της ΔΕΗ προκειμένου να επιβληθούν χαράτσια μέσω αυτής της Επιχείρησης. [δείτε σχετικά   ΣΤΕ 1934 – 1998 (Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!)]
    9. «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα» Μνημείο υποτέλειας ενός υπουργού ο οποίος παρέδωσε μετ’ επαίνων τη διαχείριση των οικονομικών της Πατρίδας μας, στους διεθνείς τοκογλύφους.   Μόνον με το «Ευχαριστούμε την Κυβέρνηση των ΗΠΑ» του Κ. Σημίτη, μπορεί να συγκριθεί η παραπάνω δήλωση Βενιζέλου.
    10. «Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε Εσθονία». Η πρόκληση, η ασέβεια και ο δόλιος στόχος σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Η δημόσια, από τηλεοράσεως πρόσφατη δήλωση Βενιζέλου, συνοδευμένη από σαρκαστικό γέλιο, πέραν από την χυδαία περιφρόνηση προς τον χειμαζόμενο λαό, καταδεικνύει και τον ουσιαστικό στόχο της πολιτικής του. Την κατά γράμμα τήρηση των εντολών Μέρκελ!
    Με υλικό από makeleio.gr  (εμπλουτισμένο απόσπασμα )


Σχόλια