ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...

ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ !!!
  • Δ.Καμπουράκης (MEGA): "Να μωρέ, φάγανε, ήπιανε κρασάκι και έβαλαν τη ψησταριά στο δωμάτιο!" (σχετικά με το θάνατο των φοιτητών ... μετά εδώ)
  • Γ. Πολίτης (NET): "Κρίμα να χάσουν τη ζωή τους από επιπολαιότητα, μορφωμένα παιδιά!"
  • A. Πορτοσάλτε (ΣΚΑΪ): "Όποιος συνδέει τους θανάτους με την τιμή του πετρελαίου είναι εμμονικός."
Το Mega έχοντας παράδοση στο να είναι το Νο 1 συστημικό κανάλι της κάθε κυβέρνησης, σηκώνει και τώρα, με κυβέρνηση Σαμαρά, το τεράστιο βάρος της προπαγάνδας του ελληνικού λαού.
Έχοντας παντού τα δικά του πιόνια καταφέρνει να έχει πληροφορίες εκ των έσω και να διαμορφώνει καθημερινά "άποψη".
  • Βέβαια η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει γίνει επιστήμη στο συγκεκριμένο κανάλι λέγοντας καθημερινά απίστευτα πράγματα που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα αφού το μόνο που πετυχαίνουν είναι να παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν υπάρχει.
Αυτό το πετυχαίνουν με τη λεγόμενη πλύση εγκεφάλου, λέγοντας δηλαδή τα ίδια πράγματα όλοι και με τις ίδιες ακριβώς λέξεις κρατώντας ακόμη και την ίδια σειρά στις λέξεις, σ αυτό βοηθούν και τα super που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης και τις περισσότερες φορές δρουν υποσυνείδητα στον τηλεθεατή.
Σαν το Mega είναι κι άλλα κανάλια, τα περισσότερα στην Ελλάδα, και σαν τους 12 δημοσιογράφους της φωτογραφίας υπάρχουν πολλοί στην ελληνική τηλεόραση, πολλοί...
Η κατάντια του πολιτικού μας συστήματος ευθύνεται και στο ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι οι περισσότεροι εξαγορασμένοι άρα και άσχετοι με αυτό που λέμε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. 
Όταν "δια ίδιον όφελος" καταστρατηγείς το συνταγματικό δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών μιας χώρας τότε και η χώρα είναι καταδικασμένη αλλά και οι πολίτες της αφού η αλήθεια των γεγονότων είναι πάντα κρυμμένη πίσω από τα συμφέροντα αυτών που διατάζουν στα αυτιά των δημοσιογράφων των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. 
Βέβαια το γλυκό δένει και με τη συμμετοχή της πρωινής ζώνης των καναλιών όπου και εκεί βασιλεύει το ψεύδος, η υποκρισία και η παραπληροφόρηση με βασίλισσα όλων πάντα την προπαγάνδα.
Οι σωστές κοινωνίες έχουν σωστούς και αντικειμενικούς δημοσιογράφους, ανθρώπους που σέβονται τον εαυτό τους και τη δουλειά τους, υπηρετώντας τους πολίτες και όχι την τσέπη τους αδιαφορώντας για την κοινωνία. 
  • Τώρα, αυτά τα 12 τσουτσέκια που βλέπετε στη φώτο μη νομίζεται ότι πληρώνονται από το Mega...μετά τις εκλογές του Ιούνη τους πληρώνουμε όλοι μαζί αφού τα αφεντικά τους έκαναν τη μαριονέτα Σαμαρά Πρωθυπουργό, οπότε τοποθέτησαν και τους παγκόσμιους τοκογλύφους στην εξουσία άρα και στο ταμείο. 
  • Όσο και να μας πονάει με τη ψήφο μας πληρώνουμε εκτός από τους άχρηστους πολιτικούς και τα τσουτσέκια τους, τους πληρωμένους Έλληνες δημοσιογράφους. 
Τώρα, αν ξαναγίνουν εκλογές...ξέρεις εσύ, ό,τι σε πουνε οι παραπάνω κοπροκύωνες εσύ να το πιστεύεις όπως έκανες τόσα χρόνια και η χώρα βρίσκεται σήμερα στην ακμή της...
Blogger: Βλέπε επίσης:



Σχόλια