Senarios

Σοβαρές καταγγελίες για να μένουν αναπάντητες από τον εύθικτο πρωθυπουργό μας. 
Υ.Γ. Αξίζει να αγοράσετε το τελευταίο τεύχος των ΕΠΚΑΙΡΩΝ. Ο Μ. Ιγνατίου  ρίχνει μια πέτρα στην βιτρίνα του Παπανδρέου. "Είναι ανίκανος να κυβερνήσει το καράβι που λέγεται ΕΛΛΑΣ"! ... Δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει λύσεις, δεν καταλαβαίνει καν τους περίπλοκους οικονομικούς όρους και απλά συναινεί σε ό,τι του παρουσιάζει ο υπουργός Οικονομικών και οι συνεργάτες του. Λίγο καιρό πριν μερικοί αναλυτές υποστήριζαν ότι απαιτείται ανασχηματισμός για να εισέλθουν στην κυβέρνηση οι ικανότεροι. Πολύ φοβάμαι πως ο κ. Παπανδρέου πρέπει να ανασχηματίσει τον... εαυτό του." ...πλήρες το άρθρο εδώ
Τώρα το κατάλαβαν αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.... 
Μεταγεννέστερη προσθήκη: 
Ο πρωθυπουργός μας δεν απάντησε ούτε στις καταγγελίες Καμένου ότι λειτουργεί σαν broker ξένων συμφερόντων! Ούτε μετά από ερώτημα του φίλου του Καρατζαφύρερ στη βουλή. (Μεγάλη μουγγαμάρα...) (Μεταγεννέστερη εγγραφή: 11-7-2011: http://moulari.blogspot.com/2011/07/cds.html)
Πρσθέστε στα παραπάνω τις διαπιστώσεις έγκυρων αναλυτών, που θεωρούν βέβαιο ότι ο πρωθυπουργό μας για ότι κάνει πρώτα κοιτάζει τον εξωτερικό παράγοντα και ουδόλως ενδιαφέρεται για το εσωτερικό (Ως γνήσιο τέκνο μιας γεννιάς που εξαιρεί τον εαυτό της από την όποια λογοδοσία στους ... ιθαγενείς.... Κι' όλα αυτά δείτε τα ως μια συνέχεια του τρόπου που ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, του τρόπου που αντιλαμβάνεται τις όποιες εκλογές - μόνο ως επικύρωση των αποφάσεων που ήδη έχει λάβει ως άλλος Καίσαρ... Μένει να κάνει το άλογό του ...βουλευτή!)  

-----------------------
Λέτε όλα τα παραπάνω να είναι υπερβολικά;
δείτε και πρακάτω:
===================
Νέα καυτά στοιχεία βγήκαν στη φόρα τις τελευταίες βδομάδες, από έρευνα δημοσιογράφων και νομικό διάβημα του πρακτορείου Bloomberg (που απαίτησε να μάθει σε ποιές τράπεζες δάνειζε η FED λίγο πριν την Κρίση του 2007-2009). Μια τράπεζα, η Wachovia, διαπιστώθηκε πως ξέπλενε χρήμα ναρκωτικών, ύψους… 378 δισεκατομμυρίων δολαρίων (ναι, σωστά το διαβάσατε, ΔΙΣ…) Ολα αυτά και άλλα πολλά στο εξαιρετικό ρεπορτάζ του Max Keiser και της Stacy Herbert, στο video που ακολουθεί (με ελληνικούς υπότιτλους – το ανέβασα σήμερα).

http://omadeon.wordpress.com/2011/05/31/max-keiser-on-drugs-and-banks/

Σχόλια